Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи за таван

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Таванните лампи не са това, което бяха преди и днес те са предлагани в различни форми и светлина, за да обогатят светлината в нашия дом


Разнообразните видове лампи на пазара ни карат да се замислим кои биха паснали най-добре на нашия хол, спалня, баня или друго помещение. Преди хората не обръщаха внимание на лампите за таван или най-често се купуваха полилеи. Днес, разнообразието от осветителни тела за таван ни дава възможност да създадем нов вид осветление, което да пасва на декора в къщата ни. В нашия магазин ще откриете стилни и модерни лампи за таван, които имат красив външен вид, но и предават нов спектър светлина на вашия дом. В тази категория ще откриете и лампи за таван със сензор, димируеми лампи за таван за регулиране на светлината, а в друга категория можете да разгледате и аплици, детски лампички и други. 


Полилеите са едни от най-красивите висящи лампи за таван, тъй като са запазили своя уникален дизайн и до днес. Модерните полилеи са с нов дизайн и стил, за да си паснат с добре обзаведения нов апартамент. Желаете да спестите от сметките за ток? Предлагаме ви LED осветление за таван, което е доста по-ярко и издържано във времето. Не искате да сменяте осветителните тела за таван? Тогава можете да се снабдите с LED крушки, които да оцветят стаята в различни багри и да ви спестят от сметките за ток значително.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и