Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Животът на някои LED крушки е до 30 години, затова тази технология заема първите места в осветлението.


LED технологията определено превзема пазара в последните години. Това е така, защото LED осветлението е по-енергоспестяващо и с по-дълъг живот. Настолните LED лампи вече не са това, което бяха - сега имат дисплеи, високоговорители и куп други екстри.

В по-модерните интериори можем да срещнем LED крушки в LED лампи, а вече има и такива с дистанционно управление. Никоя стая не бива пренебрегната - има LED лампи за банята, за коридора, за спалнята, за детската стая и за кухнята.

Превозните средства също не остават по-назад, вече има и автомобилни LED крушки за фарове. LED - осветлението на бъдещето!


Този тип осветление със сигурност добави нови характеристики на пазара, на които хората обръщат внимание. LED лампите са ефикасни, имат дълъг живот на издръжливост спрямо халогенните крушки. Освен това, LED крушките светят доста по-ярко и повечето са с опция за регулиране на светлината и нейния цвят. Друг начин, по който да създадете нова атмосфера у дома е чрез LED ленти, които се монтират изключително лесно и са на достъпни цени. Диодните ленти се контролират с дистанционно и могат да се въвеждат различни цветови схеми.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и