Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Охранителни камери

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Охранителни камери за допълнителна сигурност и спокойствие


Охранителните камери определено са подходящи за всеки, който иска по-добра защита за дома или компанията си. Понякога дори охранителни камери без интернет ще свършат работа, понеже много от потенциалните крадци се плашат от тях. Предлагаме също външни и безжични охранителни камери или такива с  Wi-Fi технология. Нашите камери за охрана ще ви осигурят безопасността, от която имате нужда. В допълнение, можете да разгледате и нашите сензори и детектори, които да ви уведомят с включване, ако някой нахлуе в двора ви. Разполагаме със сензори за вътрешно и външно осветление.


Можете да разгледате охранителните камери със запис, чрез които да се подсигурите от недоброжелатели около вашата къща или дом. Различните видове камери за охрана имат различни спецификации, а можете да разгледате и обикновените видеокамери. Нашите цени на охранителни камери са достъпни за всеки, който иска да си предостави допълнителна защита и подобрение в дома. В друга категория можете да откриете и седмични намаления на различни продукти.


При нас ще намерите и смарт охранителни камери, които можете да контролирате от безплатно приложение. Чрез него вие имате постоянна видимост на вашия дом. Можете да разгледате и някои от интелигентните крушки, които да ви предоставят допълнителен комфорт.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и