Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Фенерчета, челници и оптики

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Челниците за глава и фенерите са изключително важни, особено когато посещаваме любими и неизвестни места в планината или просто отиваме на риболов 


Неизменна част от оборудването на всеки турист са LED фенерите и челниците с батерии. Тези малки устройства винаги са от голяма полза след като слънцето залезе. Много яки фенери издържат на всякакви температурни условия и удари. Самите преносими осветителни тела се измениха доста и вече се произвеждат соларни фенери и челници, които са яки и устойчиви. Фенерите могат да бъдат използвани и за градинска украса. Градинските фенери се използват доста често, тъй като те могат да бъдат лесно преносими и да издържат доста дълго. 


Някои по-иновативни устройства са фенерите с акумулатор и фенерите с електрошок. Последните наистина могат да ви предпазят от диви животни, а дори и от хора. Друго интересно приложение фенерите и челниците намират във военната отбрана. Ултравиолетови фенерчета се използват почти винаги в комбинация с далекобойните фенери за оптимална зрителна способност.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и