Вход
Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Флуоресцентни лампи

Kategorie AKCE 2

Огромни намаления за периода от 16.5.2022 до 22.5.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

Описание на категорията

Флуоресцентни лампи


Луминисцентните лампи са по-добри от тези с нажежаема жичка. Искате ли да смените осветлението във вашия гараж, кухня или къща? Имаме промоция на луминисцентни лампи за вашето жилище. Можете да вземете луминисцентни лампи на достъпни цени, които могат да бъдат със студени и горещи електроди. При нас ще откриете намаления на всякакви видове луминисцентни лампи, които можете да оборудвате за тъмни места. Много подходящи намаления на луминисцентни лампи за кухня в нашия магазин ще ви дадат възможността да осветите кухненския плот и други части с ярко и икономично осветление. Ние предлагаме и LED лампи за кухня, кухненски полилеи, както и много други малки електрически уреди


В нашия магазин имаме луминисцентни лампи на достъпна цена и във всички размери. Можете да се насладите на отстъпки на луминисцентни лампи за външен монтаж. Освен за кухня, предлагаме и промоция на луминисцентни лампи за гараж, които да придадат нов блясък за нужните помещения във вашия дом. Разгледайте нашите отстъпки за седмицата, където ще намерите още повече лампи, последна бройка и други намаления. Ние можем да доставим до вашия адрес бързо и сигурно, като при покупка над 150 лв., доставката е безплатна.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и