Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Крушки

Kategorie AKCE 3

Огромни намаления за периода от 26.9.2022 до 2.10.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Намаление на крушки


До 70% намаления на всякакви специални крушки за вашето вътрешно или външно осветление. Можете да се възползвате от нашата промоция на крушки със сензор, които да ви бъдат доставени до вашия адрес. По този начин ще придадете нов блясък на своя дом чрез някоя от нашите промоции на ел. крушки. В нашия раздел от седмични остъпки ще откриете и лампи със сензор, които можете да използвате, за да засилите вашата сигурност, както и стенни аплици, които да заменят старото ви осветление и външно осветление на намалени цени.


Подобрете осветлението във вашия дом чрез отстъпките на всякакви крушки, които предлагаме. Възползвайте се от нашите намаления на винтидж крушки и създайте нов интериор в дома си. 


При нас можете да оборудвате вашите лампи с нови смарт крушки на промоция или да се възползвате от отстъпки на LED крушки, за да спестите от месечните разходи за енергия. Разполагаме и с димируема LED крушка с отстъпка, която ви дава пълен комфорт и контрол върху осветлението. Някои от нашите цветни крушки с отстъпка ще ви помогнат да преобразувате целия стил на вашата стая. Ако желаете да смените цветовете в помещението, можете да разгледате нашите LED ленти, RGB и аксесоари за LED ленти


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и