Вход
Levý banner
Pravý banner
MENU
сравнение
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Голяма разпродажба на детско осветление

Kategorie AKCE

Огромни намаления за периода от 30.11. до 5.12.2021 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

ТОП Детски лампи - седмични отстъпки от до 70% за детски лампи


Детска стая с подходяща атмосфера? Не е важно да изберете само шарени мебели и играчки. Стилът и опдходящото настроение на цялата стая могат да бъдат допълнени от подходящото детско осветление или нощна лампа. В допълнение, ако има принцеса, Спахдърмен или Hello Kitty, детето Ви ще се радва много. Или имате малък спортен запалянко у дома? Няма проблем, можете дори да откриете детски полилей във формата на футболна топка - има много опции и лампите за детска стая могат да пренесат децата към техните любими герои за миг. 


Известно е, че като детска лампа за таван, най-подходящ е детският полилей, който има много цветове и форми. В случай, че таванът Ви е по-нисък, една лампа или спот ще бъде по-практично решение. Предлагаме и нощни лампи за деца в различни модели и цветове, които много ще се харесал на малчуганите.


Ако мислите за нощното шкафче, препоръчваме детска малка лампичка. Това осветление може да се използва за по-малките предимно когато рисуват, а когато пораснат, могат да си пишат домашните. Докато избирате този тип детско осветление се уверете, че лампата е достатъчно стабилна, за да не може детето Ви да се нарани.


Разбира се, нощните детски лампи могат да се променят с възрастта. Затова предлагаме полилеи и лампи както за малките, така и за тийнейджърски стаи. Ако имате нужда от съвет за това как да осветите детската стая или за кавто да помислите, когато купувате нова лампа за детето си, хвърлете един поглед на нашия център за съвети, където ще откриете много полезни съвети за детските лампи. 


Ако си търсите ТОП Детски лампи на неповторими цени, ежеседмично актуализираме тази категория.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и