Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED сензорни лампи

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Можете да разгледате най-добрите вътрешни и външни LED лампи със сензор за движение за по-голяма безопасност и намален разход на енергия


Дали търсите начин да осветите входната алея или пък басейн, LED лампите със сензор за движение са задължителни, когато става дума за сигурност и безопасност. Най-добрите места са тъмни помещения, които не се посещават толкова често. Въпреки това, един от най-харесваните артикули са LED лентите за кухня със сензор. Те се монтират бързо и лесно и не представляват никакви усилия.


Относно вътрешното LED осветление със сензор най-често срещани са LED осветителни тела със сензор за килер, кухня или гараж. Разбира се, възможностите са доста и зависят напълно от самите вас. Вече се предлагат и нощни LED лампи със сензор за пълен комфорт. 


Ако вече имате инсталирани външни осветителни тела, можете да закупите LED крушки със сензор за движение и да ги оборудвате без да се налага да ги сменяте. Тези иновативни крушки имат вградени сензори, които засичат движение. Ако пък имате нужда от точково осветление във вашия двор, можете да опитате LED спотове със сензор, тъй като са доста икономични и енергоспестяващи. За лятото сме ви приготвили и най-добрите соларни LED лампи с датчик за движение, за да може през деня да се зареждат, а вечер да осветяват фасадата на къщата или градината ви.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и