Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Според помещението

Най-продавано

Седмично намаление

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Нови продукти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Описание на категорията

Най-подходящите осветителни тела за всяко помещение


Разделянето на осветлението според различните стаи ще ви спести много време, когато пазарувате. Например, за банята ви препоръчваме да разгледате специализирани лампи за баня, като лунички или аплици, лампи за огледало и други аксесоари, които имат защита срещу вода.


Преместваме се към лампите за спалня и всекидневна, където можете да развихрите въображението си с LED осветление под всякаква форма - LED полилеи, LED аплици, LED лампиони, LED ленти, които можете да монтирате и в самите мебели и още много други. LED осветителни тела можете да намерите и сред кухненските ни лампи, които сме аранжирали за тези, които обичат да задават уютна или динамична атмосфера, когато готвят. 


Приготвили сме и куп изненади за малчуганите в категорията ни за детски лампи, където ще откриете всякакъв вид осветление за детска стая в най-различни цветове и форми, както и с изображенията на любимите на всички анимационни герои. 


Няма да подминем и останалите части от къщата, тъй като предлагаме широка гама лампи за коридор, а най-популярни сред тях стават сензорните осветителни тела, които не се налага да включвате и изключвате ръчно. Множество такива лампи, както и капани за насекоми и други, ще срещнете и в категорията ни за екстериорно осветление и лампи за гараж, а любителите на автомобили също няма да останат с празни ръце.


Въпреки че в тези тежки времена прекарваме доста време у дома, не сме забравили и факта, че някои от вас ходят на работа, затова сме събрали на вашето внимание най-разнообразни офис лампи и всякакво оборудване за индустриално осветление.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и