1.180.000 осветителни тела на склад 60 дни гаранция за връщане на стоката 5 години гаранция на осветителни тела
0
Любими продукти:
0

Нямате любими продукти.

Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Според помещението

  • Най-продавано
  • Промоции и отстъпки
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Според помешението - спестете време, докато носите светлина в дома си


Впускането в осветлението според отделните стаи ще ви спести много време, когато избирате. В рамките на банята ви препоръчваме да погледнете нашите осветителни тела, аплици и лампи за баня. В тази категория ще откриете още осветени огледала и аксесоари за баня.


От банята се местим към вашата спалня, която можете да осветителс LED осветление (или LED ленти), лентовото осветление над леглото допълва чудесно уютната атмосфера, или пък таванното и стенното осветление за тези, които хресват традиционнат визия. Не забравяйте и осветлението за огледалото на суетата, което добива огромна популярност и изглежда страхотно в спалнята. В тази категория ще откриете и аудио оборудване, декоративно осветление и светещи декорации, флуоресцентни лампи и много други, които да придадат специален комфот на стаята.


За тези от вас, които обичат готвенето, сме подготвили кухненско осветление. Независимо дали ще изберете традиционни кухненски полилеи, или лампи (LED) за под кухненския шкаф, изборът е важен. Същевременно в тази категория ще откриете нужните кухненски аксесоари, като контакти, малки електрически уреди (кани, диспенсъри за сапун) и много други, които да допълнят кухнята ви. Еднакво важен и изборът на лампи и за другите стаи, независимо дали е всекидневна, трапезария, коридор или стълбище.


Отвътре минаваме малко по малко навън, макар и не напълно, ами към гаража и избата, за които ви предлагаме работни лампи. Ще се задържим на гаража, защото имаме също автомобилни крушки и автомобилно осветление, в случай, че имате нужда от такива продукти.


Накрая на това описание се придвижваме навън, към терасата и градината, където също имаме продукти в различни категории, като традиционни LED екстериорни лампи, аплици, лампи за таван. Предлагаме и сензори за движение, които да осветяват пътя ви, докато минавате през тях, градински лампи, които ще украсят градината или езерцето ви, екстериорни гирлянди и лампички, които да придадат уютна атмосфера.


Няма нужда да се притеснявате за студените дни, заради екстериорните отоплителни опции, които ви осигуряваме и от които да избирате,  както и капани за насекоми за топлите дни, за да не може никой да наруши вечерния ви покой. 

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и