сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Изкуствени коледни елхи

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Отрийте при нас подходящата изкуствена елха за вашия дом и зарадвайте семейството си


Искате ли да имате нова коледна елха, защото старата е изхабена? Ние предлагаме изкуствени елхи за Коледа, които дълго време ще са с вас. При нас ще откриете различни видове коледни елхи. Можете да си вземете напълно светеща коледна елха или стандартна коледна елха 180 см. След това да изберете някои от нашите светещи гирлянди, коледна украса или коледни венци и да се заредите за празника. Коледната украса за елха е също толково важна, колкото и самата елха. В този раздел ще откриете изкуствени коледни елхи, а в друг можете да разгледате коледното LED осветление


Ще откриете намаление на коледни елхи, ако решите да ги закупите навреме. Не чакайте празника, а се подсигурете с нужните цветни крушки, светещи гирлянди и коледни играчки за елха. По този начин ще си спестите проблеми и доста време в търсене, когато има най-голям прилив на поръчки. 


Нашите изкуствени елхи са на достъпни цени и са направени от различни дървета като бор, смърч и ела. Така можете да усетите дъха на гората и да се пренесете сред горите, за да усетите истинското чувство на Коледа. Не се колебайте и комбинирайте елхата си с коледна декорация, която ще зарадва вас и цялото ви семейство. 

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и