сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Домакинство

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Домакинството е изпълнено с много и различни уреди, които да улеснят нашия живот


Във нашия дом съществуват многобройни електрически уреди, които всеки ден извършват своята функция, за да ни спестят работа. Днес на пазара има изобилие от лампи за дома и други малки електрически уреди. Според вашите нужди, ние доставяме различни продукти, които биха ви били от полза. Голям интерес има към новите безжични звънци за дома и домашни видеофони, които се монтират изключително лесно и имат по-стилен вид. 


Харесвате LED технологията? Открийте нови LED устройства за дома, които ще се погрижат за вашите месечни разходи и ще доставят по-модерен вид осветление във вашия дом. Предлагат се и конвектори за дома, за да се подготвите за зимата и много други аксесоари, които могат да засилят сигурността ви чрез охранителни камери. Оборудвайте се с нови часовници или аудио устройства, за да сте една крачка по-напред в технологичното развитие на пазара и домакинството


Смарт устройствата за дома също са в нов стадий в оборудването за дома и ще ви помогнат да създадате автоматичен режим на много от домашните устройства. От друга страна, можете да направите цялото осветление смарт и така да създавате атмосфера, която да е подходяща за всеки тип събиране или гости. Можете да контролирате всичко от безплатно приложение и да проверите артикулите, предлагани от Eglo Connect и Nedis.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и