Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Смарт крушки

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Сега е най-доброто време да започнете да добавяте умни крушки към осветлението си и да преминете към други смарт устройства за дома


От доста време се твърди, че смарт крушките са едни от най-подходящите смарт устройства, които можете да си купите. Смарт крушките с LED са доста полезни, на достъпни цени и най-вече поддържат защита за вашето спокойствие от хакери. Смарт крушките са подходящи за градина, баня, хол и дори има смарт крушки за кола. С тях можете лесно и удобно да регулирате светлината и да зададете автоматичен режим на осветление. Някои от смарт крушките са с дистанционно, но в повечето случаи светлината се управлява през допълнително приложение.


Смарт осветлението набира популярност доста бързо и смарт крушките стават предпочитани в много домакинства. Този тип осветление е създаден специално да подобри енергийната ефективност, удобство и сигурност. Интелигентните крушки ви дават много нови възможности за създаване на атмосферата, от която имате нужда у дома. Смарт крушките за вътрешно и външно осветление не са като нормалните LED крушки, които просто осветяват дома ви. Те се свързват безжично с вашето преносимо устройство и така могат да бъдат контролирани от всички места. Някои смарт крушки за баня могат да ви пускат и музика докато се къпете, докато други смарт крушки за хол могат да се настроят на мека и топла светлина преди да се приберете за по-голям уют и комфорт. Смарт тръбите извършват същите функции, но са с различна форма.  Много хора споделят, че смарт лампите им помагат да спят по-добре, защото осветяват с различни светлини, които са създадени да регулират производството на мелатонин в тялото.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и