Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Всекидневна и спалня

Vendor 6
/ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/prezent_logo_2021.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/rabalux_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/osram_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/toplight_logo.jpg

Най-продавано

Промоции и отстъпки

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Седмично намаление

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Най-често гледани

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Нови продукти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Описание на категорията

Осветителните тела за хол и спалня са различни по вид и предлагат многобройни възможности за създаване на уют и приятна атмосфера в хола и спалнята


Осветлението определя тона на хола и спалнята, и не бива да бъде подценявано, защото чрез правилните осветителни тела за спалня и хол, можете да постигне значително по-добра атмосфера. Когато избирате лампи за хол и спалня, започнете от основното ниво на осветление – околното осветление, и след това добавете допълнителни осветителни тела където е необходимо. 


Ако търсите нещо по-необикновено и с класически стил, модерните полилеи за хол, а също и полилеи за спалня са добър избор. Чрез LED полилеи за хол и спалня можете да осветите всички тъмни ъгли на стаята и да регулирате силата на светлината. Предлагат се и лампи с дистанционно за спалня и хол, които могат да ви предоставят пълен комфорт. В днешно време, нощните лампи за спалня се сменят с димируеми лампи, които са по-удобни за използване. Имате нужда да прочетете любима книга? Най-добрият избор са стоящите лампи за хол, които можете да изберете да се вписват в интериора на помещението. 


Както вече споменахме, най-добре се осигурява мека и топла светлина, ако разполагате с осветление по стените или аплици за хол и спалня. Продават се във всякакви видове и са наистина добър избор, тъй като разпръскват светлината равномерно.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и