Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Смарт осветление

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт лампи и осветление - смарт дом за всеки


LED смарт осветлението ще създаде смарт дом, за който всеки технологичен ентусиаст мечтае. Умният дом ще бъде създаден с интелигентно домашно устройство и интелигентна крушка, LED лента или избрани смарт лампи. Трябва само да изберете от нашата широка гама правилното интелигентно осветление, да изтеглите безплатно подходящото приложение и да използвате предимствата на съвременните технологии.


Смарт дом


Ако досега сте смятали, че интелигентният дом и интелигентната лампа са просто музиката на далечното бъдеще, всъщност е точно обратното – не само това, но интелигентното домашно осветление се превръща в достъпна реалност и набира все по-голяма популярност в световен мащаб. Смарт домът ще ви даде възможност да контролирате смарт осветлението не само от комфорта на фотьойла си, но и от природата, например, когато сте на път. 


Други ползи


Смарт лампите носят и други предимства. Можете да изберете различни цветови фонове, дизайни и интензитет на светлината. Друго предимство е, че можете да използвате интелигентните лампи не само на закрито, но и на открито. Сега няма какво да чакате! Разгледайте богатия ни асортимент от тези осветителни тела с гаранция за най-ниска цена и създайте смарт дом.

© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и