Вход
Levý banner
Pravý banner
MENU
сравнение
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED Аксесоари

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LED лентите могат да бъдат използвани навсякъде, но се нуждаят от източник на захранване. Затова ще трява да прецените и какви енергоспестяващи LED аксесоари биха ви били необходими.


Не ви ли се е случвало да закупите нещо и да не ви стигнат размерите? Не се притеснявайте, ако това се случи с LED лентите, специално за тях имаме и удължител за LED ленти. Той е под формата на конектор за една LED лента с друга и се използва значително лесно. Някои са по-специфични, като конектор за RGB лента и това е защото свързва само три цвята. Ние сме любители на LED лампи, панели и други аксесоари и сме се постарали да съберем всичките в нашия магазин специално за вас.


Помислите също така дали искате да вземете LED лента с батерии или LED лента с кабел за захранване. Почти за всякакви повърности могат да се намерят подходящи LED аксесоари. В зависимост дали е до водна повърхност, можете да си вземете водоустойчив конектор за LED светлини


След като знаете кои са и най-добрите LED аксесоари, можете да решите какво допълнително ви е необходимо и да направите правилната покупка.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и