Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да направим поръчка

Новини и обяви

Добре дошли в онлайн магазина със светлини, www. lampite.bg. Ние сме електронен магазин с дългогодишна традиция и се радваме, че посещавате нашия сайт. Ще ви покажем необходимите стъпки, как да направите поръчка и как най-лесно да стигнете до продуктите ни. Нека започнем..

 

За да пазарувате по-лесносме разделили асортимента ни на ясни категории. Търсите интериорно осветление? Екстериорно осветление? Или търсите осветление за хола? При нас можете да намерите всичко бързо и лесно.

 

Достатъчно е да си изберете осветителното тяло, което Ви харесва, и да го сложите в кошницата си. Ако искате да продължите с пазаруването си, се върнете към продуктите ни с проста стъпка. Можете да получите безплатна доставка или подарък към поръчката си. Можете да се върнете към кошницата си с помощта на иконата на кошницата ви в горния десен ъгъл на страницата или като изберете друг продукт.

 

Вие сте отново в кошницата си. Тук можете допълнително да промените вашата поръчка - можете да промените броя на продуктите или да ги извадите от кошницата. Или ако сте забравили за нещо, докато пазарувате? Няма значение, можете да се върнете в магазина по всяко време.

 

Ако имате купон за отстъпка и искате да го използвате? В първия раздел на кошницата ще намерите поле за неговото въвеждане. И продължете с Вашата поръчка.

 

В следващата стъпка изберете желания от Вас начин за доставка. Можете да използвате услугите на няколко куриерски фирми.

 

След това изберете начин на плащане по-долу на страницата. Плащането може да се извърши с наложен платеж, онлайн с кредитна карта, банков превод или директно на касата при получаване на продуктите.

 

Следващата стъпка е да попълните данните си - имейл, име, адрес и телефон. Ако пазарувате от името на фирма, просто попълнете информацията и данните ѝАко искате да получите стоката на друг адрес от адреса за фактуриране - просто го попълнете.

 

Ако искате да спестите време и не Ви се попълват отново данните при следваща покупка, използвайте опцията за регистрация. Всичко, което трябва да направите, е да си изберете парола, която искате да използвате при влизането сиЗащо да се регистрирате при нас? Например, за да можете да прегледате всичките си направени досега поръчки, така ще можете лесно да избирате между вече купените продукти.

 

От дясната страна на екрана ще намерите резюме на вашата поръчка, където можете да проверите цялата си покупка. Ако всичко е наред, просто изпратете поръчката си. Ще се появи прозорец с номера на поръчката. И това е всичко, готово. Сега можете да оставите всичко на нас и да очаквате с нетърпение новото си осветление.

 

Надяваме се, че нашето кратко опътване ще Ви помогне да направите покупката си възможно най-лесна и с радост ще очакваме Вашите поръчки.

 

Екипът на www.lampite.bg

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и