Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED лампи за баня

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LED осветлението за баня е чудесен начин да придадете нов облик на старата баня и да осветите всичките и части като придадете повече блясък


Много пъти сме споменавали значението на осветлението за всяка една стая. Това е така, защото правилно подбраното осветление за баня и разположението на стенните лампи могат да променят цялата визия на помещението. Тъмните места, като банята, изискват силно осветление, а не мъждукаща и слаба светлина.


Ако изберете LED осветителни тела за баня ще успеете да спестите енергия, защото те консумират малко енергия и живота на LED панелите за баня е доста по-дълъг. От друга страна, телата, като LED аплиците, са естетически по-издържани. За ваше удобство можете да монтирате LED лампи за баня с ключ или със сензор за движение.


Доста модерни идеи използват скрито LED осветление на окачен таван за баня. Въпреки тези прекрасни идеи, най-често разпространените са LED осветления за баня тип Osram. Най-купуваните и търсени продукти са LED лампите за баня над огледалото с ключ или без.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и