Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Nedis

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт технологията променя всяка част от дома ни и артикулите на Nedis, които ви представяме, ще имат огромен ефект върху начина ви на живот


Смарт продуктите на Nedis са от типа на димируемата крушка и LED осветлението, но разполага и с артикули, които да подобрят изцяло вашия дом. Тази компания за смарт осветление ви предлага изключителни артикули, които могат да засилят вашата безопасност. Смарт сигурността на всеки дом е нова стъпка в защитата от потенциален крадец или друг недоброжелател. Смарт камерата, която можете лесно и бързо да монтирате във вашия вход може да ви предостави всякаква информация. Тя засича движение отпред пред входа и започва да снима, а чрез Nedis Bluetooth технологията можете да контролите всичко от своя смартфон. 


Nedis приложението ще създаде вашия нов Smart Home чрез дигиталните устройства за създаване на автоматичен режим на осветление, базирано изцяло върху вашите желания. Можете да контролирате LED крушките да се включват сутрин или да се изключват нощем. Изцяло безжичното управление на вашия смарт звънец или шпионка ви позволява да имате пълна информация за това кой или какво се намират на вашия вход или алея. Към екстериорното осветление може да бъде включена смарт камерата като предупредителен сигнал. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и