Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Класически крушки

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Класическите електрически крушки са едни от най-разпространените осветителни оборудвания на миналия век 


Въпреки че електрическите крушки са доста познати като функция, има толкова много техни вариации, при избора на които лесно можете да се объркате и изгубите. Вместо да закупите първата крушка, която „изглежда ще работи”, отделете малко време, за да изберете перфектната крушка за Вашето осветително тяло.


До скоро, промишлените крушки бяха най-разпространените електрически крушки за осветление за дома. Този тип електрически крушки беше спрян от производство в Европейския съюз. Много различни декоративни крушки са създадени в последствие, като например крушки със сензор.


Формата е важна, защото определя посоката на излъчвана светлина, което е изключително важно за класически крушки за фарове или автомобил. Формата и размера на крушките се обозначава с буква и цифра – като буквата показва формата, а цифрата – диаметъра на крушката в милиметри, в най-широката й част. Като разнообразие, има създадени винтидж крушки, които често се използват по ресторанти. Също така, специфичен тип са коледните крушки, които имат мека и топла светлина.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и