Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Екстериорни светещи гирлянди и лампички

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Външното осветление за градина или двор в днешно време е доста развито и осветителните тела са многобройни


След като слънцето залезе и настъпи вечерта, внимателно подбрано и монтирано външно осветление ще създаде приятна и топла атмосфера, която ще ви предостави светлина при хранене или безопасност по тъмните стълби или пътеки. На същия принцип като интериорното осветление, екстериорните лампи могат да бъдат комбинация от спотове, настолни лампи, аплици, светещи гирлянди и други. Светещите гирлянди на открито са чудесен начин да разнообразите и да придадете нов спектър светлина на своя дом. В комбинация с декоративни лампи за градина, ще можете изцяло да промените обстановката в задния си двор или да монтирате външни лампи със сензор за повече безопасност.


Имате нужда от много външни осветителни тела, но се притеснявате за сметките за ток? Няма проблеми, просто монтирайте външни LED лампи, които са ефикасни и ще спестят от разхода на електричество. Чрез външно LED осветление можете да иползвате димируемите крушки за регулиране на силата на светлина. Вече се предлагат на пазара и LED гирлянди, които са стилни, красиви и икономични.  Някои градински лампи са изработени да се поставят под пода с различни форми на фенери, кули и други могат да придадат нов стил.

Не забравяйте когато използвате светещи гирлянди за открито или монтирате външно осветление, да прегледате всички точки за безопасност, преди да започнете работа.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и