Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Венци и гирлянди

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Разнообразете зимните празници с нашите коледни венци и гирлянди


Искате ли да се подготвите добре за Коледа? Мечтаете ли си за ново осветление? В този раздел ще откриете специални артикули за празника, от които всяко домакинство има нужда. Ние предлагаме различни коледни венци, които можете да използвате, за да направите празника по-красив. При нас имаме коледен венец за врата, който се закача изключително лесно и дори може да бъде осветен чрез LED ленти или LED крушки. Ние предлагаме и коледен венец за маса, за да направи вечерята ви още по-празнична през зимните празници. 


Имате ли нужда от истински светещи гирлянди? В нашия магазин имаме специални LED гирлянди, които да не изразходват много енергия, но да придават качествена светлината. Имаме различни гирлянди за Коледа, които са все още в складова наличност и можем да доставим бързо до вас. Нашите светещи гирлянди могат да се използват и за външно осветление в градината или двора. Направете празника още по-светъл с някои от нашите винтидж крушки или цветни крушки.


Ние предлагаме и различни промоционални кампании на осветителни тела за външно и вътрешно осветение в нашия раздел от седмични промоции.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и