Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Прахосмукачки и аксесоари

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Аксесоари за прахосмукачки


Имате ли нужда от аксесоари за прахосмукачка? Често ли ви се налага да сменяте торбите за прахосмукачки? В нашия магазин ще откриете различи аксесоари, които ще спомогнат работата на вашата прахосмукачка. Ние имаме в наличност различни по големина торби за прахосмукачки, от които да избирате. Заредете се с универсални торбички за прахосмукачки, за да не се притеснявате от скъсване и от проблем с аксесоара за прахосмукачката ви. Ако имате нужда от повече ел. материали, можете да разгледате и нашата селекция от контакти, зарядни устройства, удължители и захранващи кабели. 


При нас ще намерите и селекция от зарядно за прасхомукачки от различни наши доставчици с доказно качество на пазара. Открийте резервни част за вашата прахосмукачка и други аксесоари, които биха ви били нужни. Важно е за издръжливостта на всяка прахосмукачка да не остава препълнена и да се поддържа чиста. Можете да разгледате и филтри за прахосмукачка, ако са ви нужни. Нашия магазин може да ви снабди и с малки електрически уреди за домакинство, както и настолни вентилатори, щепсели, контакти и много други.


При нас предлагаме различни артикули на седмични промоция в нашия отдел в магазина. В допълнение, можете да получите и безплатна доставка при покупка над 150 лв. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и