Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Ваучери за подарък

Описание на категорията

Ваучерите са чудесен начин да зарадвате близък приятел или роднина, които са фенове на осветителните тела


Вече разполагаме с уникални подаръчни ваучери, които предлагат възможност да снабдите любимите си хора с цветни LED ленти или смарт осветление. LED лентите се управляват чрез дистанционно и могат да променят целия облик на къщата с цветовете си. Освен това ще спестите малко пари от разхода на ток на вашия приятел или приятелка. Промо кодовете, които предлагаме, могат да бъдат използвани по всяко време и са на определена стойност. 


Изберете стойността на подаръка спрямо това дали е за помещение или за цялата къща. Чрез тези кодове за отстъпка най-накрая можете да вземете новото смарт осветление и да му се насладите в домашна обстановка. Електронните ваучери за подарък са страхотни, когато не сте сигурни кои аплици, полилеи или лампиони биха допаднали на вашия съсед или близък приятел. Заявете вашия онлайн ваучер и зарадвай някой от любимите си хора с ново осветление. 


При нас ще намерите най-страхотните ваучери, които сте взимали като подарък, защото всеки има нужда да се наслади на приятно осветление в дома си, създадено по собствен стил и характер.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и