Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Eglo Connect

Kategorie Eglo Connect
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

EGLO Connect са производители на повече от 16 милиона цвята, 50 000 нюанса на бялото и предлагат много други осветителни функции, за да създадете перфектната атмосфера в дома ви


Еglo Bluetooth е иновативна мрежова технология, която ще ви даде възможност да управлявате осветлението в дома си чрез приложение и да изпозлвате ефикасно LED осветление.


Използвайки иновативна мрежова и Bluetooth ЕGLO Connect технология през EGLO connect app, вие можете да управлявате осветлението и чрез дистанционно или гласов контрол. Тази технология е нова крачка към смарт осветлението и открива много и разнообразни опции за промяна на външно и вътрешно осветление. EGLO Connect разполагат и с димируеми крушки, чрез които да настройвате силата на разпръскване на светлина.


Eglo Connect имат всякакъв вид осветителни тела, висящи лампи, полилеи и много други. Eglo Led Connect ви дава уникалната възжможност да спесите от разходите за ток чрез LED технология, която се управлява чрез смарт устройство. Тази комбинация е изключителна и е ново стъпало в технологията на осветяване. Можете да се сдобите и с всякакви аксесоари като Еglo RGB, connect reset и много други ел. материали необходими за смяна на вашето осветление.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и