Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Каква лампа да изберете за всекидневна и спалня?

Хол и спалня

отговори:

Всеки има централно осветление в хола или спалнята си, в повечето случай това е полилей. Не можем обаче да разчитаме само на основното осветление.

Повечето от вас със сигурност имат основно осветление под формата на полилей, плафон или друг вид таванно осветление. Но след време установявате, че все още ви липсва нещо? Да, така е и  няма нищо чудно. Ако имате само едно осветително тяло в спалнята или в хола си, това със сигурност не е и няма да бъде достатъчно. В тези стаи е необходимо да се помисли не само за полилея, но и за допълнителни осветителни тела.

Лампите в хола не трябва да липсват

Независимо дали имате по-голяма всекидневна или хол от няколко квадратни метра, за друга лампа тук винаги ще се намери място. Даже нещо повече, със сигурност ще ви и трябва. Aко се разхождате из стаята вечерно време или ако имате гости, вероятно ще използвате централната лампа. Но какво правите, ако седнете пред телевизора или се изпънете удобно на дивана с хубава книга? Да светнеш само полилея в този случай наистина не е достатъчно. Можете да го направите, разбира се, но няма да се чувствате комфортно. За да ви е удобно в хола, трябва да комбинирате и допълните основното осветление с други най-различни лампи. Една от възможностите може да е например аплик, който се монтира на стената в хола. Някои аплици имат превключвател на кабела, за останалите ще ви е необходим кабел, с който да го свържете в електрическата мрежа, което ще трябва да бъде коригирано от квалифициран електротехник.


Това обаче не е единственият начин, с който можете да допълните основното си осветление. Другият вариант може да бъде лампион. Тези лампи изглеждат страхотно, например ако са до дивана или в различните ъгли на стаята. Голямо предимство е, че в нашето меню има много лампиони с димер. Така че можете да избирате и интензитета на светлината. Когато четете я увеличете, а ако гледате телевизия я нямалете.

Освен това, ако искате да оживите хола си с някаква украса, убийте с един куршум двa заека и си купете една от декоративните лампи, които изпълняват както дизайнерска функция, така и функция за допълнително осветление.

                                                                                                                           

Спалня без лампи? Няма начин!

Що се отнася до спалнята, необходимостта от допълнително осветление не е по-маловажна. Тук обаче се прилагат и други видове лампи. Покупката на лампион или аплик няма да развали нищо, разбира се. Но това, което не трябва да липсва във всяка спалня, е нощната лампа. Без нея трудно може да си представим пълноценна спалня. Например, ако обичаме да четем преди спане. Като имаме предвид, че обикновено тук лежим вечер и то преди заспиване, основната, силна светлина би могла излишно да ни смути или разсъни. Затова е необходимо да изберете лампа, която да свети подходящо. Не малко, че да не виждате, но и не твърде много, че да ви заслепява. Предлагаме различни класически лампи, но и достатъчно модерни неща под формата на най-различни LED лампи, някои дори имат и дисплей. Така че, ако харесвате съвременните технологии, можете да си купите и такова приспособление за вашата спалня.

 
Така че, ако досега сте се ограничавали само с една лампа у дома ви, сега е моментът да си поправите грешката.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и