Вход
Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Каква лампа да изберете за всекидневна и спалня?

Хол и спалня
Отговор:
МирелаМирела

отговори:

Всеки има централно осветление в хола или спалнята си, в повечето случай това е полилей. Не можем обаче да разчитаме само на основното осветление.

Повечето от вас със сигурност имат основно осветление под формата на полилей, прожектор или друг вид таванно осветление. Но след време установявате, че все още ви липсва нещо? Да, така е и  няма нищо чудно. Ако имате само едно осветително тяло в спалнята или хола си, това със сигурност не е и няма да бъде достатъчно. В тези стаи е необходимо да се помисли не само за полилея, но и за допълнителни светлини, чиято функция най-често се изпълнява от различни осветителни тела.

Лампите в хола не трябва да липсват

Независимо дали имате по-голяма всекидневна или хол от няколко квадратни метра, за друга лампа тук винаги ще се намери място. Даже нещо повече, тук със сигурност ще ви и трябва. Aко се разхождате из стаята, вечерно време тук-там или ако имате гости, вероятно ще използвате централната светлина. Но какво правим, ако седнете пред телевизора или се изпънете удобно, на гарнитурата с хубава книга? Да светнеш само полилея в този случай, наистина не е достатъчно. Можете да го направите, разбира се, но няма да се чувствате, ни най-малко, комфортно. За да ви е удобно в хола, трябва да комбинирате и допълните основното осветление с други най-различни лампи. Една от възможностите може да е например стенна лампа, която, както се разбира по името и, се монтира на стената в хола. Някои стенни лампи имат превключвател на кабела, за останалите ще ви е необходим кабел, с който да я свържете в електричееската мрежа, което ще трябва да бъде коригирано от квалифициран електротехник.


Това обаче не е единственият начин, с който можете да допълните основното си осветление. Другият вариант може да бъде подова лампа. Тези подови лампи изглеждат страхотно, например ако е до дивана или в различните ъгли на стаята. Голямо предимство е, че в нашето меню има много подови лампи с димер. Така че можете да избирате и интензитета на светлината си, такава, каквато ви е необходима. Когато четете осветителното тяло увеличете, гледате ли телевизия, създайте си приятна атмосфера като го намалите.

Освен това, ако искате да оживите хола си с някаква украса, убийте двa заека с един изтрел и си купете една от декоративните лампи, които изпълняват както дизайнерска, така и функцията за допълнителна  светлина.

                                                                                                                           

Спалня без лампи? Няма начин!

Що се отнася до спалнята, необходимостта от допълнително осветление не е по-маловажна. Тук обаче се прилагат и други видове лампи. Покупката на подова лампа или стенна лампа няма да развали нищо, разбира се. Но това, което не трябва да липсва във всяка спалня, е нощната лампа. Без нея трудно може да си представим пълноценна спалня. Например, ако обичаме да четем преди спане. Като имаме предвид, че обикновено тук лежим вечер и то преди заспиване, основната, силна светлина би могла излишно да ни смути или да ни притесни. Затова е необходимо да изберете лампа, която да свети както трябва. Не малко, че да не си съсипваме очите, но и не твърде много и силно, за да ни заслепява. Предлагаме различни класически лампи, но и достатъчно модерни неща под формата на най-различни LED лампи, някои дори имат и дисплей. Така че, ако харесвате съвременните технологии, можете да си купите и такова приспособление за вашата спалня.

Така че, ако сте се ограничавали до сега само с една лампа у дома ви, сега е моментът да си поправите грешката.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-16 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и