сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аварийни лампи

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Аварийните светлини и лампи като най-добрия и сигурен сигнал в нашия живот


Аварийните осветителни тела съществуват в живота на хората от доста дълго време. Те сигнализират и ни предупреждават за опасности. Още от малки те са навсякъде около нас без дори да им обръщаме внимание. В началото аварийните лампи са сигнализирали изход при пожар или на пътя. При нас може да намерите всякакви аварийни крушки от всеки тип.


Първото нещо, което учим при шофиране е бутона за аварийните лампи, за да сигнализираме при маневра. Голяма част от аварийните лампи са за кола. Чрез парко-устройството имаме и аварийна лампа при паркиране. Тези сигнални аварийни лампи ни помагат да не одраскаме колата и ни спестяват пари. 


LED аварийните лампи също намират приложение в днешно време измествайки нормални сигнални крушки. Много от аварийните светлини на пътна помощ са такива. Представете си какво щяхме да правим без сигналните лампи. Именно затова сме ги включили в нашата селекция. Аварийните лампи на таблото също могат да бъдат сменени доста лесно. При необходимост посетете нашия магазин и си изберете някои от най-добрите сигнални аварийни лампи.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и