Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Разклонители, връзки, консумативи

Vendor 4
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

В нашия магазин предлагаме удължители, разклонители и захранващи кабели


Голямо разнообразие на всякакви удължители за кабели, разклонители с няколко броя гнезда и захранващи кабели ще открите в нашия раздел ел. материали.  Във всяко домакинство имаме нужда от тези материали и е изключително важно да изберем такива, които са качествени и издръжливи. При нас можете да откриете разклонител със защита, който да ви предпази от изгаряне в електрическата мрежа. Имаме също така и разклонител с USB, които е съвместим с почти всяко устройство. Разгледайте и някои от нашите захранващи кабели, ако имате нужда от надежден продукт за вашето устройство, което трябва да заредите.  В раздел електрически материали, освен тези, ще откриете и много зарядни устройства, контакти, сензори и батерии, които да ви помогнат да защитите вашата електрическа схема.


Открийте много и различни удължителни кабели с различна дължина. Нашите високоскоростни HDMI кабели можете да откриете на намалени цени. Ние предлагаме и много други промоции в секцията седмични намаления


Имате нужда от разклонител с две гнезда? Ние имаме в складова наличност разклонители с две, три и четири гнезда. Добавили сме и SCART кабел, ако ви е нужен да направите връзка от едно устройство към друго. Ще установите, че цената на HDMI кабела при нас е изключително ниска. Не се колебайте, а направете живота си по-лесен с нашите електрически материали. Можете да си вземете и някои от нашите превключватели, електрически трансформатори и други. 

 
Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и