сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Xiaomi

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Xiaomi

Xiaomi е една от най-бързо разрастващите се марки за електроника и е една от най-добрите стартиращи фирми през последните години. Тя предлага много продукти за вашия смарт дом. От прахосмукачки роботи, смарт осветление, грижа за тялото, до готвене и забавление. Можете да купите всичко това лесно и бързо в нашия онлайн магазин.

Всички смарт лампи могат да се управляват лесно чрез смартфон и приложение. Това ви дава удобен контрол над осветлението. Можете да купите не само пълните лампи от нас, но също така много крушки и LED ленти. 

Xiaomi не се интересува само от улесняването на управлението на осветлението, но и на помощта в почистването, готвенето и личната грижа. Модерните прахосмукачки са най-популярния инструмент за почистване, затова предлагаме няколко вида от тях, които да задоволят нуждите ви. При нас ще откриете и помощници в кухнята.

Също така мислим и за здравето и спорта, затова имаме и няколко модела смартчасовници и гривни с различни функции.

Сигурността не трябва да остава по-назад. Различните сензори за движение и детектори винаги ви известяват в случай на подозрително движение в къщата ви, офиса или гаража. Същевременно всичко е под контрол благодарение на мобилното приложение, затова повече няма да забравяте прозорците или вратите отворени, когато заминавате на почивка.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и