Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Зарядни устройства и батерии

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Зарядните устройства и акумулаторите са неизменна част от нашия живот и задължителни за големи и малки електрически устройства  


Зарядни устройства и акумулатори се предлагат различни по вид и функционалност. Принципно, акумулаторите се водят зарядни батерии като тези за лаптоп, които можете да използвате многократно. Автомобилните акумулатори са едни от най-широко разпространените, защото у нас всеки притежава една-две коли. Изтощаването на акумулаторите се случва бавно и е възможно да се зареди отново. Приложение акумулаторите намират за кола, електрически скутер, мотор и други мобилни превозни средства.  Акумулаторите нямат нужда от захранващ кабел, но може да бъде използван такъв при неизправност. Повечето пъти хората предпочитат да си вземат нов акумулатор отколкото да ремонтират стария. Акумулаторите в нашия магазин са издръжливи и гарантират пълна потребност за всеки случай. 


От друга страна, зарядните устройства, които предлагаме, са важна част за нас, защото ни свързват със света и държат нашите електрически устройства заредени. Представете си телефони без зарядно устройство - те биха били неизползваеми. При лаптопите съществуват батерии за камери, но когато тя се изтощи трябва да бъде използвано зарядно устройство. Много и важни са функциите им, затова ние ви даваме шанса да си изберете различен по тип и универсалност акумулатори, батерии и зарядни устройства. Зарядните устройства с USB са едни от най-предпочитаните, особено за коли.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и