Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Лампи за баня

Kategorie AKCE 3

Огромни намаления за периода от 26.9.2022 до 2.10.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Огромни намаления на осветлителни тела за баня


Разполагаме с разновидности от промоции на лампи за баня, които придават нов блясък на вашето мокро помещение. Нашите отстъпки от лампи за баня са базирани на различни проценти, като могат да достигнат до 70%. Важно е да знаете, че промоциите на лампи за баня са с ограничено време. Възползвайте се навреме за да осветите банята си с някой от нашите седмични намаление на аплици за баня, осветление за огледала и други аксесоари за баня.

В нашия магазин има осветление за баня на промоционални цени, които включват и безплатна доставка при покупки над 150лв. Ако сте решили да смените старото осветление и да използвате нови Лед лампи или димируеми крушки ще можете да ги комбинирате с нашите големи промоции на лампи за баня.

Представили сме ви различни лампи за баня на атрактивни цени, които използват Лед технологията на осветление, за да намалят от разходите ви на електричество, но в същото време да доставят по-силна и ярка светлина във вашата баня.  Открийте много намалени цени на нашите лампи за баня, а можете и да се възползвате от промоциите които имаме на лампи за окачен таван, лампи и лампички или екстериорно осветление. 


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и