Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Винтидж крушки

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Новата серия винтидж LED крушки се стреми да съчетае модерната технология с външния вид на старата школа


Какво да търсим, когато искаме да изберем винтидж крушки? В нашия магазин за осветителни тела можете да откриете най-различни видове крушки, но все по-често срещаме крушки с етикети като "винтидж стил". Идеята за такива лампи е доста проста: ефективност на светодиодите от новото време, съчетана с външен вид на стари крушки с нажежаема жичка, чак до фалшивите светодиодни "нишки" вътре в крушката. 


Декоративните винтидж крушки в старинен стил се появиха от желанието на хората да не се сбогуват с крушките с нажежаема жичка. Те бяха спряни от производство заради вдигане на стандартите, тъй като те не са толкова екологично чисти и другите крушки като халогенните или LED крущките, са доста по-енергийно ефективни. За щастие, винтидж крушките Е27 са направени само чрез LED технология.


Повечето светодиодни винтидж крушки в старинен стил постигат външния си вид чрез нанизване на светодиоди в изкуствени нишки в крушката. Начинът, по който са подредени тези нишки, може да окаже голямо влияние върху начина, по който изглежда светлината, когато я включите.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и