Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Фасунги, преходници

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Фасунгите и преходниците са многобройни и различни по вид и материал, като е важно да се избере фасунга според вида на използваната крушка


Най-често използваният вид е фасунга E27, а след като модерното осветление напредна в живота на хората, фасунга E14 започна да се използва по-често. Други видове са фасунга G9, фасунга GU10 и фасунга GU5.3, като последните видове фасунги се използват за LED лампи и халогенни лампи. Ако искате обаче да минете от един цокъл към друг, ще ви е необходим преходник. В такива случаи можете да използвате преходник от E27 към, 2хЕ27.


Както добре е известно на всички, електрическите, ретро фасунгите се използват за свързване на електрическите крушки с ел. инсталацията. Съществуват фасунги за полилеи, винтидж и декоративни фасунги. Те се произвеждат от процелан или бакелит. По принцип тялото е с цилиндрична форма, и те могат да бъдат двойни или тройни фасунги.


Спред вида на лампата можете да си купите фасунга с датчик за движение или с ключ. Не забравяйте, че порцелановите фасунги са за предпочитане пред пластмасовите. На пазара можете да откриете както многобройни лампи, така и фасунги за LED крушки, керамични фасунги, дори и Смарт фасунги.  Макар че осветлението се заменя значително с LED преходници и фасунги, все още има фасунги и за луминисцентни лампи.  Преходниците също са многобройни, но най-често търсените са преходници за HDMI и преходник към USB жак.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и