Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Прегради за детско креватче

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Прегради за бебепка кошара


Мантия за детско креватче ще осигури перфектна защита за вашето дете срещу удари отстрани или изтласкване на краката от яслата. В нашия магазин имаме специални прегради за кошара, които да осигурят безопасност от падане за вашето дете. Предпазителите на яслите придават на вашето креватче уникален дизайн. Те често се изработват в подобни дизайни като бебешки спални принадлежности. Тук ще намерите предпазители за кошара в различни размери с различни шарки. Детските предпазители са изработени от висококачествен щампован памук, изпълнен с дишащ антиалергичен материал. За вашето дете предлагаме и специални чували за спане, детско креватче и проектори за звездно небе.


Направете съня на вашето дете спокоен, като доставим до вашия адрес сигурни и качествени прегради за кошара или други детски артикули. Можете да обогатите осветлението в детскатта стая с нашите аплици, настолни лампи или детски полилеи.


Предпазете вашето новородено бебе с мантията за бебешко креватче от нашия магазин. Те са удобни, качествени и ще ви осигурят истинско спокойствие. Тези бариери за кошара могат да се инсталират лесно и да се комбинират с детско креватче. В нашия магазин предлагаме и възглавници, матраци и спални комплекти за вашета спалня. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и