Вход
Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Лампи със сензор

Kategorie AKCE 2

Огромни намаления за периода от 16.5.2022 до 22.5.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

Описание на категорията

Сензорно осветление


Открийте сензорно намаление в нашия магазин с осветителни тела. Ние можем да ви преодставим отстъпка на всякакви лампи със сензор. Някои от нашите промоции са временни, затова не губете време. Имате нужда да инсталирате външни лампи със сензор? При нас те са на достъпни цени и могат да бъдат доставени до вашия адрес. Лампите със сензор са изключително важни за нашето вътрешно и външно осветление, защото могат да ви спестят от месечния разход на енергия. При нас ще откриете и промоции на LED лампи, лампи за таван и лампиони


Ние предлагаме и сензорно осветление за коридор в селекцията от седмични намаления и отстъпки. Имаме промоция на лампа с датчик за движение, която се активира от движението с ръка. Можете да използвате за гаража или тъмни места, които рядко посещавате. Външните лампи със сензор за движение също са на намалени цени. Вземете вашата лампа с фотоклетка на отстъпка и оборудвайте задния си двор или градина. Ние предлагаме и друго външно осветление, светещи гирлянди, прожектори и други. 


Разгледайте нашите промоции и вземете лампи със сензор с отстъпка, докато промоцията е все още валидна. Нашите седмични намаления се сменят постоянно, затова не изпускайте своя шанс. 

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и