Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Димируеми крушки

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Димируемите крушки са специално произведени за димируеми тела с енергоспестяващ потенциал за възможност на намаляване на осветлението 


Намаляване на осветлението чрез димируеми LED крушки E14 може напълно да промени атмосферата в стаята, като същевременно се използва по-малко енергия. Повечето съвременни крушки като светодиодите и халогените, се предлагат във варианти с възможност за димиране, но флуоресцентните тръби трябва да бъдат оборудвани с баласт с възможност за димиране.


На пазара съществува голямо разнообразие от крушки, така че е много важно да се разгледа и да се вземе правилният димер. За съжаление, не всички видове димери имат способността да работят с всички видове крушки. Ако не ги комбинирате правилно, това ще доведе до трептене на светлината и бавно спиране. Димируеми крушки можете да откриете в автомобилните фарове и габарити. До сега най-добре с димируеми крушки със сензор работеха крушките с нажежаема жичка и халогенните. Новите технологии, обаче, бързо наваксаха и днес има димируеми LED крушки, които вършат същата работа и пестят от разхода за енергия.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и