Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Работилница

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Работилница

Всеки добър майстор има добре оборудвана работилница според неговите нужди и умения. Но на всеки се случва да му липсва нещо или да трябва да обогати работилницата си с нов инструмент.


Ръчни инструменти

Ръчните инструменти са сред базовото оборудване на едно домакинство или работилница. Те включват например чукове, клещи, гаечни ключове, бормашини, комплекти ръчни инструменти, както и различни кутии и органайзери. Всеки от тези видове инструменти трябва да е направен от качествен материал за удобство при работа и да дълъг живот.


Електрически инструменти

Те се използват за улесняване на работата. Често не се налага да използвате физическа сила, защото електрониката ще се погрижи. Предлагаме безкабелни бормашини, клещи, ножици за метал, триони, компресори,маслени екстрактори и много други.


Други аксесоари за монтаж

Категория, посветена на всички други продукти, които не пасват в категориите ни са инструменти. Ще откриете всичко, от което се нуждаете за инсталиране на лампи, контакти и др.


Работно осветление

В категорията Работно осветление ще откриете различни видове работни LED лампи. Голяма част от LED работните лампи са преносими прожектори, които са много ефективни и можете да ги използвате например на строителни обекти или просто там, където трябва да осветите голяма площ. Имаме и предупредителни лампи, маяци и рефлектори за Вас. Независимо дали търсите LED работни лампи за Вас, за дома, за работилницата или за работа, определено ще изберете една от нашите.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и