Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED панели

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Най-добрият начин да спестите от разходите на енергия в днешно време е чрез LED панели, които можете да вградите в тавана на всяко помещение


Няма ли да е страхотно да плащате по-малко пари за осветление? Това вече е възможно с LED панелите за вътрешен и външен монтаж. Този тип технология разполага с доста предимства, които ще ви покажем. На първо място, както други LED осветителни тела, панелите са доста енергийно ефективни, когато се има предвид количеството разход на енергия. Това би зарадвало всеки редовен потребител на електричество, който желае да намали месечната сметка за ток. От друга страна, включването на LED панелите става мигновено, докато при луминисцентните лампи, които са били използвани дълго време, може светлината да започне да примигва. Издръжливостта на новата LED технология е надмината по часове. Също така, LED панелите светят доста по-силно и са изключително лесни за външен и вътрешен монтаж. 


Притеснявате се, че ще имате трудности при вграждането на LED панели? Не се безпокойте. 


Процесът на вграждане на LED панели е изключително лесен и са ви необходими единствено правилните инструменти. Точно заради това, почистването на LED панелите и тяхната поддръжка за интериорно и екстериорно осветление е улеснена. Така ще можете без проблеми да монтирате LED панели за окачен таван и да ги вградите в гипсакртон.  Не искате да използвате ключ? Няма проблеми. На пазара вече има димируеми LED панели и LED панели за баня. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и