Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Соларни градински лампи със сензор

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Соларни градински лампи със сензор


Готови ли сте да осветите външното пространство пред къщата или двора ви? Имате нужда от осветително тяло, което да не изразходва много енергия и да ви обогати екстериорното осветление? Разгледайте нашите градински соларни лампи, които са обогатени със сензор, за да светват при движение, или някои от нашите сензори. По този начин, лампи с фотоклетка ще се зареждат от слънчевата енергия, а вечер ще подобрят външното осветление.


Ние предлагаме и LED осветление за градина, което можете да използвате със сензори за движение. Тези осветителни тела са оборудвани с LED крушки, които са с гарантирано качество и издръжливост. 


Имате възможност да засилите и безопасността с тези лампи със сензор, за да светят късно вечер при движение. Соларната лампа с датчик за движение е иновативно осветително тяло, което ще откриете в различни форми в нашия онлайн магазин. Можете да се снабдите с външна лампа с датчик за движение, която да монтирате лесно и бързо. Нашите градински соларни лампи са на достъпни цени и в складова наличност. Разгледайте и други лампи за екстериорно осветление, като аплици, висящи лампи и сензори и детектори

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и