Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Прожектори

Kategorie reflektory
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Прожекторите са едни от най-мощните осветителни тела, които се използват за концерти, събития, спортове, а днес и в нашия двор.


Светодиодните прожектори са уникални светлини, които могат да осветят вашата къща по съвсем друг начин. Всяка стая има нужда от собствено осветление за всички тъмни зони и е хубаво да изберем правилен LED прожектор, който да ни спести енергия и да е лесно преносим.  Прожекторите са модерни осветителни тела и в началото са се използвали в театър, концерти и други големи мероприятия. Днес, в домакинството най-често се използват LED прожектори. Някои външни LED прожектори са с дистанционно управление, като така се регулира светлината с димируеми крушки от уюта на вашия дом. Едно домакинство използва средно 12 волтови LED прожектори, които са достатъчно мощни за силно осветяване. 


LED прожекторите са от 5 вата до 1000 вата, като най-често се използват LED прожектори от 100 вата. Много от потребителите на електричество използват прожектори на фотоклетка или соларни, за да осветят гаража си, когато се прибират вечер с кола. Както споменахме, за концерти се използват малко по-специални цветни LED прожектори, които също можете да си закупите и за вашия двор. Прожекторите за шпакловка създават подходяща атомосфера и интегрират светлината в нов спектър.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и