Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Контакти и разклонители

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте кои са видовете електрически контакти за вътрешен и външен монтаж


Електрическите контакти са неизменна част от нашия живот и е важно да знаем кои видове за какво служат и как да се подобрят


Искате ли да откриете многобройни видове контакти и разклонители? Тогава посетете нашия магазин, за да откриете голяма селекция от контакти и разклонители за външен монтаж, ако имате нужда от повече достъп до електричество. Можете да изберете двоен, троен, четворен контакт според броя уреди, които трябва да свържите. 


Едни от най-препоръчваните са разклонителите със защита за по-голяма безопасност. За тези, които вярват, че кабелите изчезват, вече разполагаме с разклонители без кабел. Доста са разновидностите, които можете да използвате, за да заредите вашите устройства, а в случай на ремонт, просто си взимате троен контакт за вграждане. В днешния глобален пазар на електрически уреди, се предлага широка гама от контакти и ключове за многобройни цели. Съществуват безопасни контакти с ключ, за които е необходимо да изберете модел за конкретен случай. 


Знаехте ли че, съществува и разклонител за запалка и SMART контакти? Вече създадоха безброй контакти за всеки вкус и нужда. Желаещите могат да разгледат и луксозните ключове и контакти за по-добър интериор. 


Домакинските потребители имат нужда от мощност 220V стандартно, за уреди които се използват в ежедневието. Можете да използвате скрити контакти за кухня или баня за защита от вода. Според степента на защита от влага, фасунгите с контактите са водоустойчиви. При свързване на електрическо оборудване с висока мощност е нужно троен контакт в една конзола за по-добър разход на енергия. Всички тези и още полезни електрически контакти ще намерите в нашия магазин.


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и