Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Превключватели, димери и рамки

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Превключвателите, димерите и рамките за осветителни тела са неизменна част от всички лампи. Ще ви покажем някои от най-важните димери за осветление.


Със сигурност лампите не могат да бъдат използвани без електронни превключватели или димери с ключ. Самите превключватели могат да бъдат електронни, автоматични или еднополюсни превключватели. Съществуват димери почти за всяко осветително тяло. Най-вероятно сте виждали как изглежда димер за LED осветление, а ако не сте, можете да ги разгледате в нашия магазин. Там ще видите и димер за вентилатор, както и димер с дистанционно. Външните превключватели също са важни и могат да имат един или два бутона според броя на лампите, които са свързани.


Как работят димерите и превключвателите? Благодарение на димера с ключ, не трябва да се замисляме за принципа на действие. Знаете ли, че това малко и механично устройство има способността да подобри нивото ни на комфорт? Най-просто казано, димерът е електронно устройство, което спомага осветителното тяло да бъде включено или изключено.  Димерът може да бъде използван не само за електрическо осветление, но и в други области. Въпреки това, най-широко разпространение и популярност придобива в тази област. Има изработени и димери с дистанционно за пълно удобство и контрол. Чрез него можете да намаляте напрежението, а по този начин и осветлението. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и