Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Соларни домашни табелки

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Соларни табели с номера на къщи


Спестете от месечните разходи за ток и осветете пространството пред входната ви врата. Ние сме подбрали едни от най-функционалните соларни табели, които можете да използвате за вашата къща. Соларните табели за къща се поставят много лесно и те може да представят вашия адресен номер с уникална светлина. Този тип табели са създадени да се зареждат през деня, а да светват нощем. По този начин не използват никакво електричество и ви доставят приятна светлина пред вратата нощем. При нас можете да откриете и други типове домашни табели, като Лед табели за къща и табели със сензор за движение. 

Не пропускайте шанса, да вземете вашия соларен номер на по-добра цена чрез нашите отстъпки. Много от артикулите са на намалени цени, а ако не откривате това, което търсите, непременно посетете раздела ни за седмични намаления. Там можете да откриете намаления на различни Лед осветлителни тела или за външни лампи

В този раздел соларните табели са създадени в различен дизайн и с различен номер. Табелите на фотоклетка са изключително функционални и могат да впечатлят вашите гости. Не е нужно да използвате стандартна лампа и да харчите за ток, когато имате табели на фотоклетка. Ако все пак ви е нужно друг тип осветлително тяло за двор или градина, можете да разгледате нашето външно Лед осветление, аплици висящи лампи и други. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и