Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Крушки

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Крушката е същината на всяка лампа.


LED крушките вече не са никаква новост. Те изместиха класическите крушки в последните години, защото са енергоспестяващи, не се нагряват, и предлагат някои екстри, с които обикновените не могат да се похвалят, като например крушка с дистанционно управление или с RGB функция. Крушките като осветителни тела са неизменна част от всяка осветителна инсталация.


Въпреки това не всички са техни почитатели. Някои хора обзавеждат домовете си в по-ретро стил и затова избират винтидж крушки. Други пък са фенове на модерния стил и предпочитат смарт крушките, които предлагат доста удобства. Друга известна със своята яркост и естествена светлина е халогенната крушка, която създава наситен контраст и ясна атмосфера.


Заради многобройния избор от крушки на пазара, човек може доста да се обърка. Крушките с нажежаеми жички вече са спряни от производство и са измествани от нови и по-иновативни видове крушки. Градинското осветление е вече част от всяко домакинство с LED, халогенни, цветни и други типове крушки. Предлагат се и светещи гирлянди, които могат да създадат перфектната атмосфера във вашия двор. Можете да инсталирате крушки с дистанционно управление за регулиране на светлината.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и