Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Градински лампи

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Идеални външни осветителни тела, които да изберeте за вашата градина или двор


Градински лампи с LED или фотоклетка за целия двор на разпродажба при нас 


В зависимост от това дали се нуждаете от осветление за цялата градина или само част от нея, ще можете да разгледате градински лампи като гирлянд или градински топки.


Искате да спестите пари? Тогава, градински лампи с фотоклетка и LED лампите за външни места са най-добрият избор. Непременно обърнете внимание от какво са изработени. Това е изключително важно, защото градинските лампи от ковано желязо са много по-устойчиви от лампите, направени от дърво. Разполагаме и с външни лампи със сензор за движение, които да осветят вашето дворно помещение, когато имате гости.


Градинските лампи могат да бъдат на ток или на батерии, а мненията на потребителите показват, че соларните лампи за градина са перфектен избор за декорация и осветление през лятото. Много от висящите градински лампи са сравнително евтини и на добра и достъпна цена. Точно поради тази причина, вие ще можете да разгледате голяма селекция от външни LED осветителни тела. Знаем, че много от вас обичат да декорират градината си по различен начин и затова сме включили и висящи градински лампи, стенни лампи и много други.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и