сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Автомобилни крушки

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Когато си купувате нов автомобил, сме толкова развълнувани, че понякога може да не обърнем внимание на светлините за кола, но те са ключов фактор за нашата безопасност


От години, за по-голямата част от колите се използват халогенни фарове. От скоро, някои производители смениха осветлението на фаровете с LED светлини за кола. Фаровете за кола стават все по-важна част при изработката на автомобил, тъй като са жизнено важни и смяната с LED крушки от тип H7,H8 са добър начин да засилите безопасността си на пътя.


Ако скоро сте проверявали наличието на интериорни LED крушки за кола на пазара, сте се уверили, че е огромно.  С толкова голяма селекция от автомобилни крушки, е лесно човек да се обърка. Халогенните крушки, които слагат, са с нажежаема жичка и са по-малки от LED крушките. Те имат идентична позиция и големина на диодите. Когато избирате сред видовете LED крушки за кола, можете да изберете LED крушка с или без вентилатор. Светодиодните крушки за автомобил са предпочитани заради яркостта си и чистата енергия, която дават. Най-важното е да внимавате да е със същата големина като старите халогенни крушки при смяна. Най-често срещаните LED крушки за кола са с големина H7 – H11. Проверете дали фасунгите за автомобилните крушки също не се нуждаят от смяна, за да не изгори някоя крушка преждевременно.

 

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и