Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аксесоари за вентилатори

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Аксесоарите за вентилатор са под формата на пръчка или дистанционно, с което лесно да го управлявате


В нашия магазин ще откриете различни аксесоари за таванен вентилатор, които могат да улеснят употребата и да подобрят функционалността на стария ви вентилатор. След като разгледате тази категория, ще откриете различни удължители и пръчки за вентилатор спрямо дължина и цвят, за да си паснат идеално с вашия вентилатор за таван. При повечето стандартни вентилатори за таван, пръчката е около 90 см. Ние разполагаме с малко по-дълги и по-къси в зависимост от това на какво ниво сте монтирали своя таванен вентилатор. Тези аксесоари са съвместими и с други вентилатори с лампи, а в някои случаи и с настолни вентилатори


Тези и много други аксесоари за вентилатор ще имате възможност да разгледате в нашия магазин и да изберете любимия си цвят.


Предлагаме също така и дистанционно за вентилатор, чрез което лесно и удобно да контролирате силата или да изключвате и включвате своя вентилатор. По този начин не ви се налага да разваляте комфорта си. Дистанционно управление на вентилатора се извършва чрез универсално устройство, което е подходящо за всеки тип вентилатор за таван, дори и за баня. Не се колебайте, защото имате шанса да получите и подарък към своята поръчка АА батерии или LED нощна лампа.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и