Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Пречистватели за въздух и бактерицидни лампи

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Пречистватели за въздух и бактерицидни лампи


Разгледайте нашите пречистватели за въздух и бактерицидни лампи, за да предпазите себе си и близките около вас. Инвестирайте в здравето си чрез нашите пречистватели за въздух, които са комбинирани с LED технология за ефикасно приложение. Имаме различни видове овлажнители за въздух на достъпни цени, които можете да управлявате с дистанционно. Разполагаме и с най-добрия мобилен климатик на пазара, който можете да използвате за вашия къмпинг или други мероприятия. Изключително важно е в стаята на бебето да има овлажнител за въздух, за да може да расте в безопасна обстановка. Имаме и други интересни неща, които да подобрят вашето домакинство като часовници, домашни звънци и други малки електрически уреди.


Можете да откриете мобилен климатик и бактерицидна лампа за дома на отстъпки до 50% в нашия онлайн магазин, както и много други промоции в нашата селекция от седмични намаления


Имаме в складова наличност затворена бактерицидна лампа и други антивирусни лампи, които да ви помогнат да се справите с паразитите, гъбички и други вируси в дома си. Можете да откриете на достъпни цени бактерицидна лампа за дезинфекция с озон, която ще ви помогне да се справите с нежеланите вредители. Нашите UVC лампи са представени в различна големина спрямо помещението и могат да бъдат доставени бързо и лесно. В нашата селекция последна бройка, можете да ги откриете преди да бъдат изкупени или да разгледате нашите дезинфекционни лампи или респиратори, необходими за вашето здраве. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и