Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Нагреватели и радиатори

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Нагреватели


Можете да използвате електрическите нагреватели там, където нямате отопление и където има достъп до електричество. Нагревателите се използват най-често в хижи или по време на временна работа в работилница или гараж. За повечето отоплителни конвектори е възможно да регулирате интензитета на отопление. В нашия магазин можете да разгледате и други продукти за домакинството, като настолни вентилатори, охранителни камери и малки електрически уреди. 


Отоплителните конвектори от нашия магазин са с доказано качество и издръжливост. Те могат да ви осигурят нужния горещ въздух при ниски разходи на енергия. Имаме в наличност електрически нагреватели с различна мощност и опция за регулиране на силата. Разполагаме и с конвектор за горещ въздух с отстъпка от цената, а за още повече промоци, посетете нашия раздел от седмични намаления. При нас можете да откриете и пълна селекция от вентилатори, аудио устройства, дезинфекционни лампи, както и автомобилни аксесоари. 


При покупка на артикули над 150 лв. ще получите и безплатна доставка до вашия адрес. Ако имате нужда от мощен и качествен нагревател сте на правилното място. От нашия магазин ще получите и гаранция 3 години.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и