Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED флуоресцентни лампи

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

С навлизането на LED технологията, всички осветителни тела претърпяха промяна и затова разполагаме на пазара и с LED флуоресцентни лампи или още познати като луминисцентни


Днес, този тип лампи започват все повече да се заместват от LED луминисцентни лампи, които са по-издръжливи и също толкова икономични.  Светодиодните флуоресцентни лампи разполагат с много дълъг живот в сравнение с всички останали осветителни тела. Новите видове LED луминисцентни лампи имат продължителност от 50 000 до 100 000 часа и повече. LED луминисцентните крушки са доста енергийно ефективни в сравнение с други осветителни тела на пазара. Основната причина е, че те губят много малко енергия, като насочват светлината над 180 градуса и така се губи много по-малко. Вече доста по-предпочитани са LED луминисцентни лампи за разсад, градина или цветя, защото имат доста по-голямо качество на светлина.


В домакинствата, LED луминисцентните лампи се използват за кухня или градина, като могат да намерят и приложение във всяко помещение, заради ниските разходи за поддръжка и лесния монтаж на LED флуоресцентни лампи. За да е възможно LED крушките да не изгарят, ви препоръчваме и специални LED фасунги за луминисцентни лампи. През последните години, LED луминисцентните тръби надминаха стандарните осветителни тела, а подобренията и ефективността им се развиват с много по-бързи темпове. Освен това LED луминисцентните осветителни тела ca по-екологични за вътрешно и външно осветление.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и