Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Сензори

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Лампите със сензор за движение са изключително добър начин да засилите безопасността, спестите енергия и украсите двора си


Сензорите за движение ви осигуряват спокойни нощи като осветяват пътя пред входа ви, вашия двор или алея. Знаете ли какво представляват и как се монтират външни лампи със сензор за движение? Датчиците за движение са малки електронни устройства, които засичат движение чрез инфрачервени лъчи. С други думи, засича топлинните вълни от нашето тяло. За да използвате оптимално количеството на изразходена енергия, можете да инсталирате LED осветителните тела със сензор за движение. LED крушките са изключително лесни за смяна, издръжливи са и са доста по-ярки.


Крушки със сензор за движение могат да бъдат използвани и за вътрешни помещения. Най-често се използват сензори за коридор, баня или килер - за по-тъмните помещения в къщата, които не се посещават толкова често колкото другите. Много често се използват и LED ленти със сензори и LED тела за кухня със сензор. Те се монтират лесно с необходимите документи и е енергийно ефективно. Със сигурност използването на LED крушки със сензор е един от най-лесните начини да спестите от разходите за ток всеки месец. Видовете сензори за движение са много и различни, но от вас зависи какъв тип осветление ще изберете. Можете да използвате спот лампи за точково осветление или други осветителни тела, които най-добре да паснат на декора ви у дома.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и